Corona/Het Alternatief?

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.
Blog

Corona/Het Alternatief

Corona en vaccinaties, maar dan “het alternatief”,

Kan dat, is er een alternatief in behandeling en in eventueel vaccineren? Ik, en veel collega’s, krijg de laatste tijd veel vragen hierover aangezien Celzouten en Homeopathie mijn “vak” is. En ook de vraag of er al een homeopatische ontstoring is voor de vaccins.

Het afgelopen jaar heb ik meerdere malen gedacht hierover iets te schrijven en ook vooral over mijn ervaringen in het behandelen van mensen met Corona, maar ik deed dat niet.  Er is zoveel strijd over de standpunten; wie je gelooft en daaruit voortkomend zoveel woede en angst. Als je meegaat met het overheidsbeleid ben je een meeloper, als je kritisch bent dan ben je een complotwappie. Hoe kunnen we nog naar elkaar luisteren? En hoe zit het met de bronnen waar wij onze informatie vandaan moeten halen, hoe weten we zeker dat welke info dan ook echt waar is? Aan beide zijden van deze discussie is het bijna onmogelijk te weten of de info niet verdraaid of gemanipuleerd is.  Omdat ik niet als wappie wil worden weggezet maar wel kritisch ben, vond ik het lastig me hierin te mengen.  Door alle vragen in de loop van dit jaar en zeker de laatste tijd voelde ik dat ik blijkbaar toch iets hierover kan zeggen of schrijven.

Mijn ervaring van het afgelopen jaar is dat de corona-zieken verrassend snel opknapten nadat ze een combinatie van zorgvuldig uitgezochte celzouten gingen gebruiken. Binnen een dag voelden de meesten zich al veel beter! Ik was daar zelf ook verbaasd over, ik verwachtte een veel taaier proces. En ik plaats hierbij de disclaimer, dat kan wellicht ook anders en behaalde resultaten in het verleden geven geen garantie etc etc.  Verder zie ik ook dat bij de mensen waar iets blijft hangen er eigenlijk nog iets aan de hand is, het beroemde “onderliggend lijden”. Bijvoorbeeld teveel overgewicht, of er was al een burnout daarvoor, of nog iets anders misschien.

Ook inmiddels een heel klein beetje ervaring met vaccin-ziekte: ontstaan binnen een week na vaccinatie en flink ziek, hoesten, moe, koorts, kortom het lijkt op corona, en reageerde ook heel goed en snel op een afgestemde celzoutcombinatie. Dat is mooi en stemde me hoopvol. Of dat vaccin schade geeft op lange termijn weet natuurlijk niemand, ook de industrie zelf niet want daar is nog niet de tijd voor geweest om te testen. De tijd zal dat leren. Ik ga er persoonlijk niet vanuit dat je kunt vaccineren en dan het technisch even ontstoren, daarvoor weten we te weinig van dit nieuwe type vaccin. Ontstoren kan misschien wel het beste zoals Christina von Dreien zegt door volledig te vertrouwen dat je er niets van gaat vasthouden. De “key”is dan het volledige vertrouwen.

Ik heb met meerdere mensen mee mogen denken en kijken en voelen wat ze nu het beste kunnen doen, wel of niet de prik. Luister je naar rede, naar angst, naar de groepsdruk, ben je bang voor uitsluiting als je niet gaat, heb je onderliggend lijden, er zijn zoveel variabelen die belangrijk zijn om op een rijtje te zetten, zeker als je twijfel voelt. Na al die rationele rijtjes ga je kiezen. Uiteindelijk kan je alleen doen wat in je hart goed voelt. Met liefde. En dan vertrouwen hebben in het proces.

Janine

www.heeljijofheelik.nl

 

Tags:

Comments are closed

Ga naar de inhoud