Ervaringen/Reviews

Ervaringen/Reviews

Juiste duwtje in de rug

Dit schooljaar ben ik begonnen met een nieuwe studie. Een leuke maar ook best stressvolle verandering. Ik merkte dat door de druk van de studie en het vele thuis studeren m’n hoofd helemaal overliep en ik niet meer helemaal mezelf was. Janine heeft mij toen geholpen bij het vinden van de juiste Schüssler zouten. Het mooie vond ik dat ik de veranderingen heel geleidelijk begon te merken en ook mijn omgeving merkte dat ik rustiger werd en meer bij mezelf kwam. Dit was precies het juiste duwtje in de rug dat ik nodig had om me weer helemaal goed te voelen!

Een waardevolle coach

Sinds een paar jaar ben ik in behandeling bij Janine met als hoofddoel artrose in mijn vingers. Het mooie van de behandeling met celzouten die Janine toepast is dat je zelf kan voelen wat je lichaam nodig heeft. De pijn en de ontstekingen in mijn vingers(kootjes) zijn zo goed als weg.

Zij behandelt niet alleen de artrose, maar ook klachten die gaande weg naar voren zijn gekomen. Janine legt uit dat je niet alles tegelijk kan behandelen, eerst moet je het ene genezen voordat je kan beginnen aan het andere. En dat is ook gebleken. Meerdere fysieke klachten zijn nu verholpen.

Door de gesprekken, adviezen en behandeling die zij geeft, zie ik Janine inmiddels als een waardevolle coach. Sinds lange tijd kan ik weer bij mijn gevoel; ik durf weer op mijzelf te vertrouwen.

  Naam en emailadres zullen we niet publiceren.


  Epilepsie

  Mijn hond Fleur, een teckel, had zwaar epilepsie en ook zware medicatie daartegen. Na het starten van celzouten namen de aanvallen langzaam maar zeker af en zijn nu, in een paar maanden helemaal verdwenen. Ik gaf haar 2x per dag 350 ml water met een paar celzouttabletjes door Janine uitgezocht. Goed he, ik hoop dat het zo blijft.

  Danscoaching

  Wat me het meest bij gebleven is, is het comfortabele gevoel van het naar achteren leunen in plaats van naar voren. Het maakt contacten minder intensief. Janine nodigde me uit om te dansen met het gevoel of ik met mijn rug in memory foam duwde. Ze ondersteunde ze mijn rug op verschillende plekken om het gevoel te krijgen dat zij bedoelde.En uit een andere sessie: de enorme energie van boosheid als je die de ruimte geeft; een levende kernachtige energie. Janine liet me ermee dansen, in tegenstelling tot boosheid inhouden en opkroppen, zoals ik meestal deed.

  Videobellen

  videobellen is mij goed bevallen, dus kan voor mij, als nodig, een goed alternatief zijn.

  De klacht verdwenen

  Ik had een soort eczeem of uitslag en heb op aanraden van Janine Brouwer pillen genomen schussler zout en na 3 keer geweest te zijn is de klacht verdwenen.

  Ik kijk vrolijker het heden en de toekomst tegemoet

  De afgelopen jaren zijn voor mij niet makkelijk geweest mentaal gezien. Depressie en angsten plaagden me. Door door celzouttherapie en natuurlijk de gezellige en doeltreffende gesprekken die daarbij hoorden heeft Janine me geholpen meer draagvlak te creëren in mij leven, moed gegeven om meer dingen te kunnen en willen doen.
  Mijn angsten krijgen nu makkelijker een plekje en kijk ik vrolijker het heden en de toekomst tegemoet. Dank je wel Janine!

  De balans in je lichaam terug

  Janine werkt met Schüsslerzouten. Dit zijn mineraalverbindingen die, na laten vertellen, de balans in je lichaam terug brengen. Wat mij altijd opvalt als ik bij haar ben geweest en aan de pilletjes begin, dat het snel resultaat geeft en voor langere tijd.

  Verbluffend snel en goed resultaat!

  Mijn hond is van de Oekraïense straten geplukt met een gebroken heup en een gebroken voorpoot.
  De operatie en herstel in een overvolle shelter hebben een vervelende trauma veroorzaakt, dat zich uit in het in blinde woede in zijn achterpoten te bijten. Volgens de dierenarts een ernstige vorm van zogenaamd “staartjagen”.

  Op advies van Janine heb ik hem Schüsslerzouten gegeven. Uitgaande van “niet geschoten altijd mis” waren we al na enkele dagen blij verrast; wat een verbluffend snel en goed resultaat!
  Hij is veel beter te benaderen en te corrigeren als hij in “de stress” schiet. Geeft enorm veel rust aan Milan en zijn baasjes.

  Aandacht voor wat de klant zoekt

  Janine, jouw energie en het vermogen te kunnen analyseren is heel fijn. Je kennis en deskundigheid op geneeskunde is onvoorstelbaar. Je hebt aandacht voor wat de klant zoekt. Dit alles doe je op een mooie zuivere manier.

  Genieten en energie

  Sinds het heengaan van mijn man, was 2020 mijn fijnste december maand!
  Weer écht kunnen genieten en me energiek gevoeld .
  Sinds eind januari 2020 gebruik ik onder begeleiding van Janine
  De Schussler zouten.
  Ik heb er dus héél véél baat bij!!
  De weg op zich was pittig, maar ik ben blij deze gekozen te hebben, ik voel me weer goed!

  Een bijzondere ontdekkingsreis

  Sinds een aantal maanden behandelt Janine mij met celzouten. Ik heb verschillende fysieke klachten, naast een gevoel dat ik het allemaal niet goed meer wist na een zware periode. Ik vond het dan ook best spannend om met de behandeling te starten.

  Maar wat ben ik blij dat ik die stap heb gezet! Janine creëert een veilige omgeving en luistert goed. Zij geeft mij een veilig gevoel. Ik kan helemaal mezelf zijn en me openstellen voor wat de celzouten met mij doen. Ik voel me echt op ontdekkingsreis naar mijzelf, mijn gevoel en naar mijn gezondheid. Ik voel me een stuk weerbaarder en weet dat dit komt door de celzouten. Iedere keer als ik bij Janine kom ben ik weer benieuwd welk pad we nu weer opgaan. Bepaalde klachten moeten eerst aangepakt worden om bij andere te komen. Janine legt goed uit hoe de celzouten werken.

  Ik heb het gevoel dat ik nog lang niet klaar ben, maar kijk uit naar de eindbestemming van mijn ontdekkingsreis. Hoewel ik ook geniet van de reis zelf en de begeleiding van Janine.

  Ga naar de inhoud