Genezen

Genezen en bewustwording Genezen is Groeien

Van ziekte wil je “beter” worden, dat is echt beter, beter dan daarvoor, het maakt je wijzer, sterker, meer ervaren. Dus dat betekent eigenlijk dat je erdoor groeit. Je groeit door ziekte en disbalans en genezing, het geeft je een kans bepaalde processen aan te gaan en inzicht in jezelf te krijgen. En vaak ook dingen op te ruimen en los te laten. En dan groei je naar meer heelheid in jezelf en dan als vanzelf en natuurlijk met alles om je heen.  En dan wordt je vrij. Dat is denk ik, de bedoeling en het streven.

Vraag je je af waarom je weer of (nog steeds) ziek bent, je hebt al zoveel gedaan maar nog steeds geen antwoord gevonden?

Wat is genezing of helen nu eigenlijk?  En wat is ziekte? Ze houden verband met elkaar, zonder de een bestaat de ander niet. Als ziekte een uit balans zijn is dan merken we dat vaak niet, sterker nog vaak vinden we dat het prima gaat alleen die lastige klacht blijft maar hangen of je wordt telkens ziek.  Zodra je uit balans bent blijk je vatbaar voor allerlei narigheid. Heel vaak ervaren wij niet zozeer die disbalans; ze ontstaat bijvoorbeeld heel langzaam door de tijd en we komen er pas achter doordat we ziek worden en duidelijke fysieke klachten, pijn, infecties of mentale klachten, angst, burn-out krijgen. Soms ook zijn er kleinere vage klachten die ongemerkt evolueren naar een andere, of chronisch worden. Of je bent ontevreden met hoe de dingen in je leven lopen maar denk je daar niet over na of je weet niet hoe het anders kan. Ook daar kun je klachten door ontwikkelen.

Af en toe heb je daar hulp bij nodig. Een ander die mee kijkt en meeluistert en meevoelt in wat er nodig is voor je, waar je behoefte aan hebt. Iemand die andere dingen kan zien dan jijzelf.   Ik help je om meer inzicht te krijgen in je klacht en zorg voor belangrijke stappen in het genezingsproces.  Door mijn vaardigheden als klassieke homeopaat gecombineerd met inzicht en kennis uit antroposofie en (chinese) voedingsleer, kruidenkunde, vitamines (orthomoleculair), healing en meditatie en mijn achtergrond in de medische wereld is er eigenlijk altijd een verbetering van gezondheid te behalen. Je verhoogt je levensenergie en gaat weer stromen.

Het is mijn diepe overtuiging dat wij in deze tijd toegroeien naar een eenheidsbewustzijn. We komen weer terug bij waar we vandaan komen. In de eenheid die we steeds meer kunnen gaan ervaren blijkt dat het werkelijk verbinden met jezelf en oplossen van wezenlijke problemen en het jezelf vrijmaken tevens werkelijk iets bijdraagt aan het geheel, dus aan alle anderen. Vandaar de URL “Heel jij of heel ik” ?

Voel je vrij om contact op te nemen om een afspraak te maken of als je nog vragen hebt. Hiervoor kun je natuurlijk  het contactformulier gebruiken, maar kan ook telefonisch of per mail of zelfs whatsapp. Mocht je verder weg wonen, of je wilt niet reizen dan kan een afspraak via beeldbellen/zoom ook heel goed. Maar ook daarover neem vooral even contact op.

Ga naar de inhoud