Opvliegers

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.
Blog

Opvliegers

Opvliegers, ik had er altijd al een idee over voordat ik er zelf over mee kon spreken. Vaak zag ik in gesprek dat opvliegers getriggerd werden door iets ín dat gesprek. En dan ineens kwam de stuwing, rood hoofd, zweten. Als ik dan met diegene terugging naar dat wat aangeraakt was, dan bleek dat vaak iets van zelfkritiek te zijn. Het gevoel fouten te hebben gemaakt, spijt daarvan, of schrik. Iets in de relatie niet goed te hebben gedaan, schaamte over iets. Kortom vaak het: “Ik doe iets niet goed”, of “ik ben niet goed genoeg”. Als zo’n gevoel is aangeraakt zetten we dat meestal ergens weg, omdat het ongemakkelijk is. Het is net of die overgang ons presenteert wat we al die tijd hebben weggestopt. Maar nu wil het opgelost worden. Zodat we die nieuwe fase in ons leven ingaan met minder kritiek en meer zelfliefde.

Mijn persoonlijke route is de laatste jaren heel erg verbonden met de Schüssler celzouten. Daarmee kon ik én de opvliegers én die emotionele processen heel precies aanspreken en tot rust brengen. Dat heeft mij geholpen met verbinding en ontspanning in mezelf.
Inmiddels heb ik dat pad met vele andere vrouwen gelopen. Nieuwsgierig wat de Schüssler celzouten voor jou kunnen doen? Stel je vraag of neem kontakt op per mail, telefoon of whatsap. Ik ben benieuwd van je te horen.

Tags:

Comments are closed

Ga naar de inhoud