1 op 1 behandeling/sessie

Omdat het werken met celzouten zoveel inzicht geven en helpen in genezing bij klachten en ook het persoonlijke proces ondersteunen, zijn die de basis van mijn behandeling. Dit kan aangevuld met allerlei middelen; homeopathie, orthomoleculair of kruiden en voeding. In dit consult kijken we naar de klachten of de wens van nu en we doorlopen het ziekteproces of de ontwikkeling.

Tot 90 min €90,- euro*

Consult kind tot 12 jaar, (voor de behandeling van minderjarige kinderen stuur ik u een toestemmingsformulier liefst door beide ouders te ondertekenen.)  €60,- euro*

Kort consult of spoedconsult  Dit is een mogelijkheid voor korte kleine of minder complexe vragen. U wilt weten of alle supplementen die u gebruikt nodig zijn bijvoorbeeld. Of u hebt een kind met acné. Of u wilt het gebruiken om kennis te maken en een inschatting te krijgen van wat u nodig hebt en of het behandelbaar is. Alleen online of telefonisch

30 min.  40

Burn-outpakket**

Een 3 maanden intensief begeleidingstraject. In 10 sessies waarvan in ieder geval 6 celzoutsessies en bijvoorbeeld 4 beweeg/danscaoch sessies beweeg je naar rust, stabiliteit en  het voelen en kunnen hanteren van grenzen.

De sessies kunnen in een andere verhouding aangepast op de behoefte en situatie. Inclusief oefeningen om tussendoor mee aan de slag te gaan.

€1500,- ex btw als dit door de werkgever betaald wordt

€1500,- incl btw als het particulier is

Huisdierconsulten **

Hond/kat consult, eerste consult 30 tot 60 min.              €50,- euro

Hond/kat tweede consult tot 20 min, meestal online      €30,- euro

Danscoaching**

Danscoachsessie  1 op 1, inclusief studiohuur, 1,5 uur €100,- euro

Groepssessie danscoaching/workshop, afhankelijk van groepsgrootte, neem graag contact op voor prijsindicatie

Lesgeven over natuurlijk genezen, celzoutwerking en behandelingen, prijs in overleg.

*Huisbezoek: In sommige gevallen is het handiger een huisbezoek te doen, bijvoorbeeld bij kinderen of dieren.

De consultprijs is exclusief gemaakte kilometers en reistijd. Binnen een straal van 5 kilometer wordt er €5,- gerekend. Daarbuiten is  de prijs €0,50 cent per gereden kilometer, met een startbedrag van €5,-.

** Huisdieren, dansconsulten en pakketten: Deze consulten komen niet voor vergoeding in aanmerking

Bij verhindering: Als u de door u gemaakte afspraak vergeet of afzegt binnen de laatste 24 uur voor dat consult zal de gehele afspraak gerekend worden.

De meeste ziektekosten verzekeringen vergoeden (een deel) van de consultprijs. vanuit de aanvullende verzekering, vaak is dat 40 of 45 euro. Check voor de zekerheid uw polis of verzekering. Lid van de VBAG beroepsorganisatie en tevens koepelorganisatie RBCZ.

Praktijkadres voor live-consulten in Beverwijk: Stumphiusstraat 29

KvK nummer 66537959, BTW nummer NL 172863934B02