Wie ben ik concept – Elementor

Mijn naam is Janine Brouwer. Geboren op dierendag 1965 én getogen in Steenwijk, Overijssel.  Op mijn 18de in Amersfoort de opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gevolgd in een orthodox Joods psychiatrisch ziekenhuis, vervolgens in dat ziekenhuis maar ook in allerlei andere gewerkt in de omgeving Amersfoort, Utrecht, Rotterdam Amsterdam, Santpoort en ook Zwitserland. In totaal 14 jaar. Heel veel geleerd in deze periode. Van dik hout zaagt men planken noem ik het nu. Niet altijd zo subtiel, heftige dingen meegemaakt en in mijn beleving werd er steeds meer met medicatie gewerkt om mensen rustig te houden. Iets wat mij steeds meer ging tegenstaan.

Ondertussen kwam ik zelf  in aanraking met klassieke homeopathie en raakte onder de indruk van de enorme werking en het effect ervan, zonder te begrijpen hóe dat kon werken. Het intrigeerde mij zo dat ik besloot een 5 jarige opleiding te gaan volgen in Zoetermeer. Deze opleiding was gecombineerd met antroposofie wat een prachtige combi bleek om ziekteprocessen/ levensprocessen op een dieper niveau te gaan begrijpen. Van te voren leek dit een haast te lange tijd, 5 jaar, maar het is omgevlogen omdat deze kennis mij zoveel antwoorden gaf en zoveel inzicht. Ik ben afgestudeerd in 1998.

Toen ik echt aan de slag ging als homeopaat werd het contrast met de psychiatrie zo groot dat ik die twee werelden niet meer goed kon combineren en besloot iets anders te zoeken. Ik vond een baan in een soort kruidendrogist. Daar heb ik mij enorm verdiept en bekwaamd in allerlei methodes:  kruiden en orthomoleculaire (voedingssupplementen) voedingsleer. Later ook de chinese voedingsleer, meditatie, healing en ook de meer klinische homeopathie, dus meer acuut en bij minder ernstige of complexe klachten.

Mijn naam is Janine Brouwer. Geboren op dierendag 1965 én getogen in Steenwijk, Overijssel.  Op mijn 18de in Amersfoort de opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gevolgd in een orthodox Joods psychiatrisch ziekenhuis, vervolgens in dat ziekenhuis maar ook in allerlei andere gewerkt in de omgeving Amersfoort, Utrecht, Rotterdam Amsterdam, Santpoort en ook Zwitserland. In totaal 14 jaar. Heel veel geleerd in deze periode. Van dik hout zaagt men planken noem ik het nu. Niet altijd zo subtiel, heftige dingen meegemaakt en in mijn beleving werd er steeds meer met medicatie gewerkt om mensen rustig te houden. Iets wat mij steeds meer ging tegenstaan.

Ondertussen kwam ik zelf  in aanraking met klassieke homeopathie en raakte onder de indruk van de enorme werking en het effect ervan, zonder te begrijpen hóe dat kon werken. Het intrigeerde mij zo dat ik besloot een 5 jarige opleiding te gaan volgen in Zoetermeer. Deze opleiding was gecombineerd met antroposofie wat een prachtige combi bleek om ziekteprocessen/ levensprocessen op een dieper niveau te gaan begrijpen. Van te voren leek dit een haast te lange tijd, 5 jaar, maar het is omgevlogen omdat deze kennis mij zoveel antwoorden gaf en zoveel inzicht. Ik ben afgestudeerd in 1998.

Toen ik echt aan de slag ging als homeopaat werd het contrast met de psychiatrie zo groot dat ik die twee werelden niet meer goed kon combineren en besloot iets anders te zoeken. Ik vond een baan in een soort kruidendrogist. Daar heb ik mij enorm verdiept en bekwaamd in allerlei methodes:  kruiden en orthomoleculaire (voedingssupplementen) voedingsleer. Later ook de chinese voedingsleer, meditatie, healing en ook de meer klinische homeopathie, dus meer acuut en bij minder ernstige of complexe klachten.

Ga naar de inhoud